Video – Historische ontmoeting tussen Ashanti koning en president Bouterse in Suriname

Bouterse Suriname

Suriname ~ Kort na aankomst op de Johan Adolf Pengel Luchthaven begaf de Koning van de Ashanti Stam, Otumfuo Osei Tutu II, zich naar Hotel Royal Torarica waar hij werd verwelkomd door president Desiré Bouterse.

[quads id=1]

Koning in Suriname

De zestiende Asantehene vertoeft van 22 tot 26 november 2018, in ons land voor een officieel bezoek en zal eregast zijn bij de viering van 43 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid van de Republiek Suriname.

[quads id=1]

Naar het Paleis

Vandaag, vrijdag 23 november, zal de Koning kransen leggen bij het Mama Sranan Monument, Kwakoe Monument en het Monument van 10 oktober. Na het leggen van de kransen begeeft de koning zich naar het Presidentieel Paleis.

De Koning houdt hedenavond een lezing in het Instituut voor Onderzoek en Graduate Studies (IGSR-gebouw) van de Anton de Kom Universiteit. De dag wordt afgesloten met een receptie met culturele optredens in Hotel Royal Torarica.

Bekijk hier wat video’s over de koning:

Zijn aankomst:

[quads id=1]

[quads id=1]


Foto’s:

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.