Onbekende man overleden in verkeer. Politie geeft foto vrij ~ Suriname

overleden Suriname

Suriname ~ Verkeersbarometer naar 70 gestegen. De verkeersbarometer is gestegen naar 70.

De onbekende manspersoon die, op zondag 18 november, door de politie van het ressort Livorno op het wegdek van de Martin Luther Kingweg te Suriname was aangetroffen wordt ook tot een verkeersdode gerekend.

[quads id=1]

De wetsdienaren deden na de melding de plek aan voor onderzoek en troffen, ter hoogte van Casi banden service, een manspersoon van creoolse komaf aan,

Gekleed in een bruine korte broek en een zwart hemd. De man had een barst wond aan het hoofd en was niet aanspreekbaar. Per ontboden ambulance werd hij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

[quads id=1]

De man is dezelfde dag, omstreeks 1 uur in de middag, in het ziekenhuis overleden. Zijn lijk is na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Obductie wees uit dat deze man verschillende fracturen had opgelopen. Het vermoeden bestaat dat de man voetganger was en dat hij is aangereden door een voertuig dat is doorgereden.

De persoonsgegevens van dit slachtoffer zijn nog niet bekend bij de politie.

Bekijk hieronder de foto. Scrol naar beneden om hem te bekijken
[quads id=1]
overleden Suriname

Eerdere berichten:

Politie bericht – Man overleden in het ziekenhuis. Identiteit onbekend ~ Suriname

 

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.