350.000 euro aangetroffen in wasmachine in woning te Amsterdam

politie Amsterdam

Amsterdam ~ 350.000 euro aangetroffen in wasmachine. Amsterdamse rechercheurs hebben recentelijk 350.000 euro in een wasmachine aangetroffen tijdens een spookburgeractie in een woning in Nieuw-West.

[quads id=1]

Euro’s in Amsterdam

Er is een verdachte aangehouden op verdenking van witwaspraktijken. Op maandag 19 november 2018 vond een controle plaats in een woning in Amsterdam Nieuw-West, waar volgens de gemeenteadministratie niemand woonde. Tijdens de doorzoeking van de woning stuitten agenten op 350.000 euro verstopt in de wasmachine.

[quads id=1]

Verstopt in wasmachine
politie Amsterdam
Foto van politie Amsterdam

De politie nam meerdere gsm’s, een geldtelmachine en een vuurwapen in beslag. Een 24-jarige verdachte – op dat moment aanwezig in de woning – is aangehouden op verdenking van het witwassen van geld.

[quads id=1]

Spookburgeracties richten zich op mensen die in de stad wonen, maar nergens ingeschreven staan. Zo worden vooraf adressen geselecteerd aan de hand van bijvoorbeeld leegstand, signalen van woonfraude, opvallende bewoning of signalen van criminaliteit.

Bron: Politie Nederland
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.