23-jarige Joel schiet per ongeluk 20-jarige Requel dood ~ Suriname

politie Suriname

Suriname ~ 20-jarige Linga dodelijk geraakt. De politie van Brokopondo heeft de 23-jarige Joel A. uit Suriname aangehouden en in verzekering gesteld.

[quads id=1]

Politie Suriname

Deze verdachte heeft in de nacht van dinsdag op woensdag per ongeluk geschoten op de 20-jarige Requel Linga. Dit geval deed zich voor te Kapasikreek in Suriname. Volgens verklaring van de verdachte Joel, een gouddelver, werd hij omstreeks middernacht wakker om een telefoontje te plegen.

[quads id=1]

Hij moest bellen

Hij liep naar een heuvel om “bereik” te kunnen hebben. Ook het slachtoffer, Linga, liep op dat moment vanuit zijn kamp naar de locatie alwaar iedereen naar toe loopt om te kunnen bellen. Joel verklaarde dat hij een grote zwarte vogel had gezien. Naar zijn zeggen heeft hij op die vogel geschoten.

[quads id=1]

politie Suriname

Geschoten op de vogel

Toen hij dichterbij kwam zag hij dat de 20-jarige Linga in zijn gezicht was geraakt. Als gevolg van die schotverwonding overleed het slachtoffer ter plaatse. In het belang van het onderzoek blijft Joel in politiearrest.

 

Politie bericht ~ Jager ziet man aan voor vogel en schiet hem dood ~ Suriname

 

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.