11-jarig meisje gaat ’s nachts stiekem naar de buurjongen voor omgang ~ Paramaribo

buurman Paramaribo

Paramaribo ~ 17-jarige misbruikte 11-jarig buurmeisje stelselmatig. De moeder van een 11-jarig meisje deed aangifte bij de politie van Latour in Paramaribo ter zake intiem misbruik.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Haar minderjarige dochter sliep alleen in een kamer. Op een avond stond de moeder op en begaf zich naar de kamer van haar dochter. Tot haar schrik zag zij haar dochter niet in bed. De alerte moeder onderzocht de woning en de omgeving. Toen de moeder terugkwam in de woning nam zij wederom een kijkje in de kamer van haar dochter en trof haar wel in bed aan.

[quads id=1]

Ze lag niet in bed

Het kind deed alsof zij sliep. De boze moeder vroeg om rekenschap en toen kwam het meisje met haar verhaal. Zij verklaarde bij een buurjongen te zijn geweest met wie zij vaker omgang zou hebben gehad. Uit het onderzoek van de specialist blijkt dat het kind vrij vroeg al omgang heeft gehad.

[quads id=1]

Paramaribo Suriname
Voorbeeldfoto mensen in bed

In het belang van het onderzoek heeft de politie de verdachte aangehouden. Het verdere onderzoek is overgedragen aan Jeugdzaken.

Geschreven door Saskia Bandhan
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.