Vrouw uit Marokko vermoordt ex man en dient hem op als vleesgerecht voor gasten

vrouw Marokko

Marokko ~ Vrouw vermoordt en kookt ex, onwetende gastarbeiders eten hem op. Een vrouw uit Marokko wordt er in de Verenigde Arabische Emiraten van verdacht haar ex-vriend te hebben vermoord en vervolgens met rijst als maaltijd te hebben opgediend.

[quads id=1]

Vrouw uit Marokko

De man had na zeven jaar gezegd de relatie te verbreken en met een ander te gaan trouwen, maar de verdachte slikte dat niet, aldus media in de Emiraten en Marokko. De vrouw is in al-Ain aan de grens met Oman gearresteerd, nadat een tand van haar ex in haar mixer was gevonden. Wat er met haar ex is gebeurd was maandenlang onduidelijk.

[quads id=1]

Uit de deur gezet

Zij verklaarde dat ze hem de deur uit had gegooid, nadat ze hem zeven jaar lang had onderhouden. De man was drie maanden lang vermist, maar recent kwam er met de tand een doorbraak in het onderzoek.

Na haar arrestatie heeft de vrouw tenslotte bekend de man in een aanval van razernij te hebben vermoord. Ze heeft toen het lichaam in stukken gehakt en met behulp van de mixer verwerkt in een ’machboos’, een traditioneel gerecht van rijst en vlees dat op het Arabische schiereiland populair is.

[quads id=1]

Hij is opgegeten
vrouw Marokko
Voorbeeldfoto gerecht uit Marokko

De maaltijd is opgediend en verorberd door Pakistaanse gastarbeiders.

Bron: Telegraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.