Overleden – Mijn vader, schoonvader en onze opa Lesley Mijnals ~ Paramaribo

overleden Paramaribo

Paramaribo,

We put it all in Gods hand:

God saw you getting tired and cure was not tot be.
So he put his arms around you and whispered: “come to me”

Diepbedroefd maar zeer dankbaar dat verder lijden hem bespaard is gebleven maken wij bekend dat na een moedige strijd, vredig is ingeslapen op donderdag 15 november jl. onze vader, schoonvader en grootvader, Lesley John Mijnals
Hij bereikte de leeftijd van 73 jaar

[quads id=1]

In leven gepensioneerd v/d Suralco

Lesley John Mijnals

Geboren Paramaribo 7-1-1945
Overleden Paramaribo 15-11-2018

De singineti is op woensdag 21 november van 20.00u – 00.00u a/d Kashmierstraat 33 te Munder.
De uitvaart vindt plaats op donderdag 22 november op de begraafplaats Mariusrust a/d Dr. Sophie Redmondstraat.
Van 13.00u – 14.00u zal zijn lijk opgebaard zijn aan de Kashmierstraat 33 (Munder) daarna vertrekt de stoet naar de begraafplaats, waar gelegeheid tot afscheid nemen is van 14.45u – 16.00u vervolgens door een rouwdienst en 17.00u wordt hij ter aarde toevertrouwd.

De diepbedroefden:
dochter: Marjorie Gomes – Mijnals
schoonzoon: Diego Gomes
kleinkinderen: Jomar en Noemi

Namens de nabestaanden:
Marjorie Gomes – Mijnals en gezin

[quads id=1]

overleden Paramaribo
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u zelf een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.