Huurder vakantie appartement Suriname opgesloten door de politie

slaan Suriname

Suriname ~ Huurder ingesloten voor bedreiging met een misdrijf. De 59-jarige Harold V. is op maandag 19 november aangehouden door de politie van het ressort Lelydorp te Suriname voor bedreiging van een vrouw wiens man een appartement bij hem gehuurd heeft.

[quads id=1]

Appartement Suriname

Huurder Harold is de mening toegedaan dat de vrouw niet groet wanneer hij haar tegenkomt in de omgeving van het appartementen complex. Rede genoeg voor de hem om de vrouw om rekenschap te vragen.

[quads id=1]

Bedreigd met de dood

Harold ging de vrouw op een gegeven moment te lijf en bedreigde haar met de dood. De vrouw deed aangifte waarna Harold is opgespoord en aangehouden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij n verzekering gesteld.
slaan Suriname
[quads id=1]
Bron KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.