Gaan mensen toch liever winkelen in de Hermitage Mall? ~ Paramaribo shoppen

mall Paramaribo Suriname

Paramaribo ~ Eigenaar Maretraite Mall vecht veiling aan. De eigenaar van de Maretraite Mall in Paramaribo – Noord heeft een kort geding aangespannen om de veiling van het terrein van het winkelcentrum te stuiten.

[quads id=1]

Hij wil een schikking treffen met de bank die het perceel op de veiling heeft geplaatst. De leiding van de mall heeft niet kunnen voldoen aan haar financiële verplichtingen bij de bank.

“Er waren afspraken, maar plotseling heeft de bank het besluit genomen om het terrein te veilen”, zegt advocaat Michella Lau-Kerssenberg, tegen de Ware Tijd. Zij staat de eigenaar van de mall bij in de rechtzaak. De veiling is gepland op 20 december bij notaris Madhuri Nannan Panday. “Vóór deze datum zal de rechter uitspraak doen”, stelt de raadsvrouw. Vele unitshouders waren vorige week verrast toen de krant hen wees op de veiling.

[quads id=1]

Voor een unithouder, die niet bij naam genoemd wil worden, zal de veiling geen gevolgen hebben. Hij houdt het voor gezien bij de Maretraite Mall. “Er is weinig animo, waardoor de inkomsten drastisch zijn afgenomen”, zegt hij.

Hij beweert dat de eigenaar er niet voor open staat het winkelcentrum te verfraaien. Hierdoor is de mall niet meer aantrekkelijk voor het publiek. Hij wijst de krant op vlekken op de muren en stroombedradingen die boven de toiletten hangen.

[quads id=1]

“De mensen van de buurt gaan nu naar Hermitage Mall, terwijl het winkelcentrum in de eerste vijf jaar heel goed werd bezocht”, haalt de unithouder voor de geest. De vele lege units, zijn volgens hem de stille getuigen van het vertrek van ondernemers die niet meer goed boerden.

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2018/11/17/maretraite-mall-paramaribo-moet-verkocht-worden-wegens-financiele-problemen/

 

Geschreven door Gilliamo Orban
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.