Man steekt vrouw neer en gooit haar uit het raam. Paramaribo

familie Drama Suriname

Paramaribo ~ Het raam van waaruit de vrouw naar beneden werd gegooid.

[quads id=1]

Een 41-jarige man poogde in de nacht van dinsdag op woensdag aan de Prinsessestraat een 43-jarige vrouw vermoedelijk van het leven te beroven en vervolgens de hand aan zichzelf te slaan. Beide personen, van Braziliaanse komaf, werden met steekverwondingen naar het ziekenhuis afgevoerd en zijn niet aanspreekbaar.

[quads id=1]

Volgens de politie die het geval bevestigd is de oorzaak van de steekpartij nog niet bekend. De redactie verneemt dat de man de vrouw na steekverwondingen te hebben toegebracht in haar halsstreek, de vrouw uit een raam naar beneden gooide.

Foto van Anthony Janki

[quads id=1]

Daarna zou de man zichzelf steekverwondingen hebben toegebracht in zijn hals en maag.

De politie van Geyersvlijt heeft de zaak in onderzoek.

Bron DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected]com en wij publiceren het gratis.