Man overleden na ‘simpele blikschade’ botsing te Paramaribo

overleden Suriname

Paramaribo ~ Verkeersbarometer stijgt naar 69. De 57-jarige autobestuurder Sahit, Kaslan is op dinsdag 20 november in het ziekenhuis te Paramaribo overleden.

[quads id=1]

Ongeval in Paramaribo

Deze autobestuurder veroorzaakte op dinsdag 30 oktober een aanrijding aan de Verlengde Gemenelandsweg waarbij er een ketting aanrijding ontstond. De wetsdienaren van het ressort Uitvlugt deden de plek aan voor onderzoek.

[quads id=1]

Blikschade regeling

Toen bleek dat er sprake was van blikschade adviseerden zij de betrokkenen om de zaak volgens de blikschade regeling af te handelen.

overleden Paramaribo

Nabestaanden van Kaslan deden het politiebureau aan met de mededeling dat Kaslan een dag na de aanrijding, zijnde woensdag 31 oktober, in het ziekenhuis was opgenomen omdat hij lichaamspijnen had.

[quads id=1]

Lichaamspijnen

Voorts dat hij op dinsdag 20 november in het ziekenhuis overleden is.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van deze autobestuurder afgestaan aan de nabestaanden.

Bron KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.