Eerste betalingen Rij- en Voertuigenbelasting Suriname al voldaan. Verloop was ‘bruja’.

verkeer Suriname

‘Langdradige procedure bij betaling Rij –en Voertuigenbelasting’. Afgelopen maandag konden eigenaren van een motor rij – en voertuig voldoen aan de Rij – en Voertuigenbelasting in Suriname.

[quads id=1]

Belasting Suriname

Al vrij vroeg in de ochtend stonden de eerste personen in de rij om aan hun betalingsverplichting te voldoen. De Rij – en Voertuigenbelasting houdt in dat het verboden is om zich op de openbare weg te begeven met een rij- en voertuig waarover er geen of te weinig belasting is betaald.

[quads id=1]

Ze klaagden

Een aantal belastingbetalers beklaagden zich erover dat de procedure op deze eerste dag langdradig was. Een van de mensen vertelde dat eerst binnen de autopapieren geverifieerd moeten worden en vervolgens in de rij gewacht moet worden om te kunnen betalen.

[quads id=1]

Vooral enkele seniore burgers wilden graag zitten in plaats van te staan. “Het is te hopen dat de wegen beter zullen worden”, zei een andere persoon. Veel mensen vonden het veel te ‘bruja’. ‘Maar dat komt misschien omdat het allemaal nog nieuws is’ (FN)

verkeer Suriname
(tekst: RB – foto: Ricky Bahadoersingh)
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.