Politiebericht – 2 personen overleden na aanval Braziliaanse bijen in Suriname

bijen Suriname

Suriname ~ Mannen door Braziliaanse bijen gedood in twee afzonderlijke gevallen. De politie van het ressort Rijsdijk kreeg vrijdagmiddag, 16 november de melding binnen van een geval van een bejaarde man die is aangevallen door Braziliaanse bijen in de Baggelenweg in Suriname.

[quads id=1]

Politie Suriname

Per ontboden ambulance is de 90-jarige slachtoffer Frits, Calor afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo, alwaar hij rond negen uur in de avond kwam te overlijden. Uit het onderzoek is komen vast te staan dat de heer Calor bezig was zijn erf schoon te maken toen hij werd aangevallen door de bijen.

[quads id=1]

Brandweer Suriname

Leden van het Korps Brandweer Suriname, die ingeschakeld waren , troffen de bijen in een autoband op het erf aan en hebben die bestreden.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van meneer Calor afgestaan aan de nabestaanden.
Ook te Calcutta in het district Saramacca is op donderdag 15 november de 61-jarige Sardhakoemar Bihari door Braziliaanse bijen aangevallen tijdens het maaien van een perceel. Daarbij is hij ter plekke overleden. De Brandweer heeft ook deze bijen bestreden..

[quads id=1]

bijen Suriname

Nog een persoon

De arts constateerde een acute allergische reactie bij de heer Bihari ten gevolge van de bijen steken. Zijn ontzielde lichaam is afgestaan aan de nabestaanden.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.