Plassende man ernstig mishandeld en beroofd voor discotheek in Paramaribo

plassen Paramaribo

Paramaribo ~ Urinerende man beroofd en mishandeld. De politie van Nieuwe Haven te Paramaribo kreeg in de nacht van zondag op maandag een melding van een beroving aan de Johan Aldof Pengelstraat, voor een discotheek.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Volgens verklaring van de aangever, J.S., reed hij kort tevoren over de vermelde straat. Op een gegeven moment bracht hij zijn voertuig tot stilstand om te urineren. Terwijl hij zo bezig was, kwam iemand naar hem toe en hij hield hem onder schot. Hij werd gesleurd naar zijn voertuig en werd aldaar beplakt met plakband.

[quads id=1]

Onder schot

Volgens de aangever waren er twee daders, van wie de ene gewapend was met een vuistvuurwapen. Hij werd mishandeld en beroofd van zijn portemonnee inhoudend een geldbedrag groot SRD 320 en andere persoonlijke spullen. Na hun daad verlieten de daders de plaats de voet.

[quads id=1]

Barstwond

Het gewonde slachtoffer werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Hij heeft een barst aan zijn hoofd opgelopen. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

plassen ParamariboGeschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.