Video – Sabakoe al helemaal volgeboekt – Werk vakantie in Paramaribo – Suriname

vakantie Paramaribo

Paramaribo ~ Sabakoe volgeboekt voor Kerst Owru Yari Tour 2018. De populaire kasekoformatie Sabakoe is volgeboekt voor haar Kerst Owru Yari Tour 2018 in Suriname.

[quads id=1]

Sabakoe in Paramaribo

“We kunnen, ondanks de vele aanvragen, helaas geen optredens meer aannemen. Er staan veel privéfeesten en commerciële optredens op het programma”, vertelt voorzanger Steven Maayen.

Het welkomstfeest van de tour, die op 21 december begint en tot 15 januari duurt, vindt dit jaar niet op de pier van hotel Torarica plaats, maar in Utopia Heritage in Paramaribo. “We hebben hem verplaatst naar een andere locatie op speciaal verzoek van de fans. Ik kijk ernaar uit 26 december in Utopia Sabakoe kerst en welkomstparty”.

[quads id=1]

Niet in hotel Torarica

De populaire kasekogroep heeft ook een nieuwe single uitgebracht. De song heet ‘N’a Porti Fowru’ en gaat over het handelen zonder na te denken en het verspreiden van valse berichten via social media.

[quads id=1]

Nieuwe single

vakantie Paramaribo

Randel Heye, de zoon van de voormalige bandleider Alfons Heye, levert ook een bijdrage aan de nieuwe single. Van Sabakoe komt er dit jaar geen nieuwe album, maar een verzamel-cd uit.
Bekijkhier de video van de party vorig jaar op de Pier:

Bron: GFC
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.