Foto’s – Politiebericht ~ Verdachte neergeschoten te Paramaribo

Paramaribo ~ Leden van het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) hebben op vrijdagmorgen 16 november drie dieven aangehouden en vervolgens overgedragen aan de politie van het bureau Uitvlugt.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

De leden van het DNV hebben gezien hoe de 22-jarige Clarence B., de 23-jarige Fabio D. en Enser F. een tas uit een auto wegnamen. De auto stond op dat moment geparkeerd nabij de hoek van de Binda- en de Concordialaan te Paramaribo. Na deze diefstal reden zijn weg in hun voertuig.

[quads id=1]

Auto in de trens

De leden van het DNV, die toevallig langs reden, zetten de achtervolging in. De criminelen probeerden weg te komen en op een gegeven moment werd gericht op de vluchtauto geschoten. Ter hoogte van de Van Brussellaan verloor de bestuurder van de vluchtauto de controle daarover waardoor de auto in een langs de weg lopende trens terecht kwam.

Drie criminelen

De drie criminelen werden aangehouden en daarbij kwam vast te staan dat de bestuurder, Clarence B. een schotverwonding had opgelopen. Hij werd per ontboden ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, alwaar hij medische hulp kreeg.

[quads id=1]

Neergeschoten

Daarna is deze verdachte, samen met zijn twee kompanen, door de politie in verzekering gesteld na afstemming met het Openbaar Ministerie. Inmiddels zijn deze misdadigers overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten van de politie. Het vermoeden bestaat dat deze criminelen meer strafbare feiten gepleegd hebben.
Bekijk hier de foto’s:

Foto’s van Sudhir Binda
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.