Video’s en Foto’s – Felicitaties voor Ronnie Brunswijk na behalen MBA ~ Suriname

0

Suriname,

Verbeter de wereld, begin bij jezelf.

Ik heb gisteren een presentatie meegemaakt van een geweldig persoon. Iemand die bewijst dat je niet te oud bent om te leren. Verbeter de wereld, begin bij jezelf.

Presentatie Suriname

Ronny Brunswijk laat zien dat door zijn drive om steeds meer te leren hij inhoud geef aan dit gezegde. Geweldig van iemand die voorheen anders werd geportreteerd. Vaak zien wij degenen met mooi Nederlands en allerlei mooie ideeën als degenen die voor ontwikkeling gaan zorgen. Ontwikkeling is echter geen proces die op ons afkomt, het is met ons.

Ontwikkeling van de wereld

Wij ontwikkelen de wereld door aan onszelf te werken en de dingen daadwerkelijk te doen die zorgen voor vooruitgang gemeten aan de hand van hedendaagse standaarden. Wie met de gedachte leeft dat hij alles al weet, is bezig een stevige basis te leggen om onderontwikkeld te blijven.

Voorbeeld

Proficiat en moge wij allemaal hieraan een voorbeeld nemen. Alleen samen kunnen wij van dit land een betere plek maken, door het negatieve te ontbloten en te veroordelen, maar door bovenal het positieve deel van onszelf te maken.

Namens Stanley R. Betterson

Video: Ronnie Brunswijk studeert af voor zijn Masters in Business Adminstration. Zijn thesis is Environmental Friendly Gold Mining in the East Sipaliwini Area of Suriname:

Bekijk hier naar de live video van the MASTER himself:

Foto’s van Chivaro , Genevievre M Jordan en Christine Afi:

Drie jaar geleden haalde hij zijn BBA. Bekijk de video daarover:


**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Comments are closed.