Video’s en Foto’s – Felicitaties voor Ronnie Brunswijk na behalen MBA ~ Suriname

Brunswijk geslaagd Suriname

Suriname,

Verbeter de wereld, begin bij jezelf.

Ik heb gisteren een presentatie meegemaakt van een geweldig persoon. Iemand die bewijst dat je niet te oud bent om te leren. Verbeter de wereld, begin bij jezelf.

[quads id=1]

Presentatie Suriname

Ronny Brunswijk laat zien dat door zijn drive om steeds meer te leren hij inhoud geef aan dit gezegde. Geweldig van iemand die voorheen anders werd geportreteerd. Vaak zien wij degenen met mooi Nederlands en allerlei mooie ideeën als degenen die voor ontwikkeling gaan zorgen. Ontwikkeling is echter geen proces die op ons afkomt, het is met ons.

[quads id=1]

Ontwikkeling van de wereld

Wij ontwikkelen de wereld door aan onszelf te werken en de dingen daadwerkelijk te doen die zorgen voor vooruitgang gemeten aan de hand van hedendaagse standaarden. Wie met de gedachte leeft dat hij alles al weet, is bezig een stevige basis te leggen om onderontwikkeld te blijven.

Voorbeeld

Proficiat en moge wij allemaal hieraan een voorbeeld nemen. Alleen samen kunnen wij van dit land een betere plek maken, door het negatieve te ontbloten en te veroordelen, maar door bovenal het positieve deel van onszelf te maken.

Namens Stanley R. Betterson

Video: Ronnie Brunswijk studeert af voor zijn Masters in Business Adminstration. Zijn thesis is Environmental Friendly Gold Mining in the East Sipaliwini Area of Suriname:

[quads id=1]

Bekijk hier naar de live video van the MASTER himself:

[quads id=1]

[quads id=1]

Foto’s van Chivaro , Genevievre M Jordan en Christine Afi:

Drie jaar geleden haalde hij zijn BBA. Bekijk de video daarover:

[quads id=1]


**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.