Video – American Airlines vliegtuig vanuit Guyana naar Miami – Vakantie idee?

Guyana vliegtuig

American Airlines is gestart met de vlieg route Guyana naar Miami. American Airlines heeft officieel zijn nieuwe route van Guyana naar Miami gelanceerd.

[quads id=1]

Vliegtuig uit Amerika

De luchtvaartmaatschappij maakte zijn inaugurele vlucht op donderdagavond. De luchtvaartmaatschappij zal vier vluchten per week van Georgetown naar Miami uitvoeren en zal vervolgens meer vluchten aan haar schema toevoegen.

“Nu Guyana een nieuw ontwikkelingstraject begint, wordt de nadruk gelegd op het verbeteren van hun lucht- en land connectiviteit.  De geografische ligging biedt een unieke kans om mogelijk een knooppunt te worden tussen Zuid-Amerika en de rest van de wereld.

[quads id=1]

Geografische ligging

Als erkenning hiervan en het toenemende aantal bezoekers aan Guyana, zijn ze begonnen aan de uitbreiding van de Cheddi Jagan International Airport.

Guyana vliegtuigRobert Wirick, Managing Director van International Government Affairs voor American Airlines, zei dat mensen uit Guyana verbonden zullen zijn met ongeveer 150 bestemmingen in en uit de VS.

150 bestemmingen

Hij zei dat het plan op lange termijn is om zowel de bestemmingen als het aantal vluchten per week te vergroten. “Dit is de 19e bestemming in Zuid-Amerika voor American Airlines. Wij zijn de enige Amerikaanse luchtvaartmaatschappij die diensten aanbiedt van en naar het land.

[quads id=1]

Ook voor Surinamers?

Ook mensen uit Suriname kunnen gebruik maken van het vliegtuig van American Airlines naar Miami en 149 andere bestemming. Je moet wel eerst naar Guyana gaan, op eigen gelegenheid, want AA vliegt NOG niet op Suriname.

Bekijk hier de video met de bijzondere beelden van de eerste vlucht:

[quads id=1]

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2018/03/28/slm-suriname-krijgt-zware-concurrentie-van-american-airlines/

 

Bron: http://www.looptt.com
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.