Overleden – Morgen is de 8-dei singineti van Willy Seedo ~ Suriname

overleden Suriname

Suriname,

Beste Mensen,
De Aitidei Singineti van onze overleden
broer, neef, oom en vriend
Wilfred ‘Willy’ Seedo
wordt op zaterdag 1 december 2018 gehouden. Tijd: 20.00 – 00.00 uur
Adres: Nassylaan no.91
Namens de familie Seedo, Finkie en Finisie

[quads id=1]

overleden Suriname

Vrijdag 16 November 2018 is de DROEVIGSTE dag in mijn leven.

Wij zitten op de bank, mijn zoon Gyorgio Seedo en ik, naar voetbal te kijken (Ned-Fra). Om 21.53 u krijg ik een telefoon van mijn broer Ricardo Seedo uit Suriname dat onze broer Willy Seedo vrij plotseling is komen te overlijden.

[quads id=1]

Alles ging voor ons gelijk op zwart, je weet niet wat je hoort. Onbegrip, radeloosheid, mijn wereld verandert helemaal. Met Willy was ik heel erg close omdat we altijd Muziek maakten samen. Hij was de Bassist geworden van Reinforcement, nadat ik gekozen had om me volledig op mijn zang kwaliteiten te concentreren en bas en zang niet meer te doen.

Alle liedjes van mij hebben we samen gearrangeerd. Hij was de muzikale leider geworden in Reinforcement .
Ik heb een talentvolle, lieve, zorgzame, altijd rustig, relaxed, vooruitstrevend en goed mens verloren. Willy, moge jouw ziel in vrede rusten. Je was al met de voorbereidingen bezig voor de Dream café tour van December as. Nu kan je niet meer erbij zijn om je kunsten weer te vertonen op de Bas. Maar de tour gaat door en jouw Geest en good vibes zal met Reinforcement zijn tijdens deze tour want muziek was jouw passie.

[quads id=1]

Het wordt een ODE aan jouw WILLY.

Namens de hele familie, Nellie C-do, Anton Seedo, Filia Seedo, Nerzon Finkie, Seedo James, Ricardo Seedo, Arnold Seedo, Tjatjus C-do, Ludwig Seedo, Runo Seedo, Don Steven Seedo, Rodney Seedo, Mandy, Randy, Olivia Seedo

De gehele Familie Seedo, alle familieleden, vrienden, kennissen en de gehele Surinaamse gemeenschap .

#saddestdayofmylife

Het worden zwarten dagen die komen en wij houden jullie op de hoogte van alles wat er komen gaat.
R.I.P Wilfred Seedo aka Willyman😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
GONE TOO SOON,BUT WE WILL NEVER FORGET YOU DEAR BROTHER😇😇😍❤️❤️❤️🎼🎸

~ Johan Seedo~

[quads id=1]

overleden Suriname
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u zelf een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.