Xiomara Thompson uit Nederland heeft in Suriname aangifte gedaan tegen Olivieira

politie Suriname

Suriname ~ Bij het Korps Politie Suriname (KPS) is vrijdag aangifte gedaan tegen ondernemer Ruben ‘Ben’ Olivieira wegens verkrachting.

[quads id=1]

Aangifte Suriname

De 27-jarige Xiomara Thompson kwam speciaal uit Nederland om een formele klacht te deponeren tegen Olivieira die haar zo’n veertien jaar geleden toen ze dertien jaar oud was intiem heeft misbruikt. De aangeefster is vrijdag urenlang verhoord door politieagenten van de afdeling Jeugdzaken.

[quads id=1]

Urenlang verhoord

Eind vorige maand berichtte de Ware Tijd over de beschuldiging tegen de ondernemer. Olivieira had toen in de media gedreigd een rechtszaak tegen dit medium en het vermoedelijke slachtoffer te zullen aanspannen wegens smaad. “Ik ben super opgelucht dat het eindelijk is gedaan en ik het nu aan de autoriteiten kan overlaten om dat verder af te handelen. Ik ben blij dat het voorbij is”, zegt Thompson

[quads id=1]

Nu afwachten

“Ik heb mijn verhaal gedaan en dat heeft de politie opgenomen. Nu kunnen ze daarmee aan de slag. Het is nu afwachten”, vervolgt ze.

Thompson verklaarde eerder tegenover de redactie dat Olivieira haar destijds had benaderd met het verhaal dat hij haar kon begeleiden als ze een carrière als fotomodel ambieerde.

Fotomodel worden

Op een gegeven moment ging ze met hem mee in de auto en belandden ze in één van zijn appartementen. Daar zou ze door de ondernemer zijn verkracht. Olivieira heeft dit ontkend. Hij beweert een liefdesrelatie te hebben gehad met Thompson.

[quads id=1]

politie Suriname

Nadat dit medium melding maakte van de verkrachtingsbeschuldiging doken er op sociale media talrijke belastende beschuldigingen op tegen deze man.

Meerdere beschuldigingen

Onderzoek van de Ware Tijd bracht eerder deze week ook aan het licht dat een aangifte van een aantal vrouwen tegen Olivieira in 2012 wegens intiem molest in de doofpot is beland.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.