Politiebericht – 46-jarige vrouw achter slot en grendel na diefstal ~ Suriname

vrouw Suriname

Suriname ~ Truck onderdelen dievegge op heterdaad betrapt. De politie van het ressort Livorno in Suriname heeft op woensdag 14 november de 46-jarige Mina B. aangehouden en vervolgens in verzekering gesteld ter zake diefstal.

[quads id=1]

Diefstal Suriname

Mina werd op diezelfde dag op heterdaad betrapt door de bewoners van een pand aan de Martin Luther Kingweg toen zij bezig was vrachtwagenonderdelen weg te nemen. De bewoners schakelden de politie in die bij aankomst op het adres de verdachte in de boeien sloeg.

[quads id=1]

In de boeien geslagen

vrouw Suriname

Mina is duidelijk op camerabeelden te zien. Op dinsdag 13 november had zij het adres al aangedaan ten einde onderdelen te stelen. Deze dievegge verplaatste zich in een wit gelakt busje. Bij huiszoeking is een onderdeel terug gevonden.

[quads id=1]

Mina zal flink aan de tand worden gevoeld omdat de politie sterk het vermoeden heeft dat zij meer op haar kerfstok heeft.

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.