Maretraite Mall Paramaribo moet verkocht worden wegens financiële problemen

mall Paramaribo Suriname

PARAMARIBO – Maretraite Mall op de veiling. Het terrein van de Maretraite Mall in Paramaribo-Noord wordt op 20 december geveild. Dat blijkt uit een bekendmaking van notaris Madhuri Nanan Panday.

[quads id=1]

Mall Paramaribo

De directie van de mall heeft niet kunnen voldoen aan haar financiële verplichtingen bij een bank. Kevin Li, onderdirecteur van de Maretraite Mall, wilde vrijdag niet veel prijsgeven. “Ik ben in shock, want we waren nog aan het onderhandelen met de bank”, reageert Li.

[quads id=1]

“Ik ben verrast”, zegt een unithouder, die niet bij naam genoemd wil worden. Hij zal zijn advocaat raadplegen wat hij verder moet doen. Indien de mall wordt verkocht, hoopt hij dat de nieuwe eigenaar rekening houdt met de lopende huurcontracten. “Want vanaf 20 december is het mogelijk dat de deuren van de mall worden vergrendeld”, zegt hij. Wanneer zijn contract verloopt, kon hij vrijdag niet zeggen. De unithouder blijkt niet te popelen om te vertrekken, ondanks volgens hem de koopkracht is afgenomen.

[quads id=1]

Niet prettig

“De verkoop is niet geweldig, maar we verdienen toch wat”, zegt hij. Een andere unithouder, die ook zijn naam niet in de krant wil, is er niet van op de hoogte dat de mall op de veilig staat. “Dit is niet prettig om te horen, maar ik ga niet bij de pakken neerzitten”, zegt ze, doelend op het voorzetten van haar onderneming. Eerder was ze unithouder bij Kersten Mall Paramaribo die een paar jaren terug is verkocht waardoor ze vandaar moest vertrekken.

Geschreven door Stefano Tull
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.