Kirpalani Suriname hekelt verspreiding fake nieuws en onderneemt stappen

politie Suriname

Suriname ~ Kirpalani hekelt verspreiding nepnieuws; stappen ondernomen. Enkele roddel- en social-mediakanalen hebben op 15 november een vals bericht verspreid, dat ten onrechte de reputatie van Kirpalani Suriname en medewerkers verbond aan een internationale intieme film.

[quads id=1]

Kirpalani Suriname

Deze clip is geknipt van een internationale Latijnse ’18 plus’ site, ging snel ‘viraal’ en bereikte in de afgelopen dagen enkele duizenden mensen. Het bedrijf wenst te benadrukken dat de personen in de clip niet verbonden zijn aan Kirpalani en ook niet afkomstig zijn van Suriname.

“We zijn ervan overtuigd dat de verspreiding van fake nieuws en elke vorm van pesten (cyber of anderszins) geen onschuldige zaak is. We betreuren de schade die is toegebracht aan ons merk en vooral de intimidatie die onze werknemers en klanten ervaren.

[quads id=1]

Fake nieuws

We vragen de leden van onze sterke Surinaamse gemeenschap om niet alleen op te staan ​​voor onze werknemers en klanten, maar ook voor iedereen die mogelijk wordt lastiggevallen als ze er getuige van zijn. Of dit nu gebeurt via het openbaar vervoer, op het werk of na uren met vrienden, de schade aan individuele zielen is heel reëel,” zegt de leiding van het bedrijf.

Cyberpesten
Kirpalani Suriname
Voorbeeld foto van ‘banaan’ eten

[quads id=1]

In de komende periode is Kirpalani van plan om meer aandacht te vestigen op de schade van opkomende problemen zoals cyberpesten en zal het bedrijf blijven samenwerken met de serieuze media, legale en vervolgende gemeenschappen om de personen van deze valse en schadelijke verhalen te stoppen. Het bedrijf heeft een officiële klacht ingediend bij Facebook en inmiddels is het bericht van de site verwijderd.

[quads id=1]

Maatregelen tegen de website

Kirpalani overweegt ook rechtsmaatregelen te treffen tegen de website die met naam en toenaam opzettelijk schade hebben gebracht aan het bedrijf.

Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.