Kindje van 8 door meester getrapt en met hoofd tegen de muur gegooid ~ Rotterdam

school Rotterdam

Rotterdam ~ De Akkersschool in Rotterdam – Vreewijk heeft een leraar geschorst na een incident met een leerling van 8 jaar. De leerkracht wordt er van verdacht dat hij geweld tegen het kind heeft gebruikt.

[quads id=1]

School in Rotterdam

Het kind is vrijdagmiddag in het Ikazia Ziekenhuis onderzocht, nadat het door de huisarts was doorgestuurd naar de spoedeisende hulp. Het kind heeft voetafdrukken op de rug en een bult op het hoofd, aldus de vader.

[quads id=1]

Voetafdrukken op zijn rug

Het incident op de school was donderdag. Na een ruzie tussen leerlingen zou de leerkracht – de meester van een andere groep – het kind hebben vastgegrepen.

school Rotterdam
Foto uit RTV

Daarna zou de meester, bovenop het jongetje zijn gaan staan, terwijl het kind op de grond lag. Ook zou hij het jongetje met het hoofd tegen de muur hebben geslagen. Diverse leerlingen zouden getuige van het voorval zijn geweest.

[quads id=1]

Aangifte

Op school is geschrokken gereageerd. Een woordvoerder van scholenkoepel BOOR zegt dat de leraar fysiek overwicht tegenover de leerling heeft gebruikt. ‘’Dat wordt niet getolereerd. Hij is op non-actief gezet en zal niet meer op school komen.

Aangifte bij de politie

Uiteraard zijn we onderzoek naar de toedracht begonnen.’’
De vader van het jongetje heeft een afspraak gemaakt met de politie om zaterdag aangifte te doen.

Bron: RTV Rijnmond
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.