Gefrustreerde Ravella zegt dat ze geslagen werd door Shakur Merkus ~ Paramaribo

Shakur Paramaribo

Paramaribo ~ Behandeling moordzaak uitgesteld. De strafzaak tegen de 22-jarige Ravella H.is na een korte voortgang uitgesteld. De vrouw staat terecht voor de moord op haar 21-jarige exvriend Shakur Mercus op 7 februari van dit jaar in Paramaribo.

[quads id=1]

Moord Paramaribo

Officier van justitie Claudia Bruining vertelde de rechter donderdag dat het Openbaar Ministerie nog wacht op de onderzoeksresultaten van het psychiatrisch rapport voor een verdere beoordeling. Advocaat Raoul Lobo vroeg de rechter om wat meer ruimte om een door de vervolging overhandigde analyse van telefoon- gesprekken goed te bestuderen.

[quads id=1]

Meer ruimte

De magistraat vertelde de verdachte dat zij de zaak kort uitstelt tot 6 december, omdat het geding zo niet verder behandeld kan worden. Eerder is het onderzoek in deze strafzaak al in gedrang gekomen. Het psychiatrisch rapport kon vanwege de staking van psychologen en psychiaters namelijk niet geleverd worden. De verdachte vertelde eerder dat zij door het proces gefrustreerd raakt. Ze probeerde de rechter bij de vorige zitting er van te overtuigen dat zij het slachtoffer niet opzettelijk om het leven had gebracht.

Ze raakt gefrustreerd

Ravella H. vertelde dat zij op de avond van het geval werd opgehaald door Shakur. Na een woordenwisseling in zijn dienstauto verwondde zij hem met een mes in de borststreek. Zij stapte op zijn verzoek bij een pompstation aan de Axwijkstraat uit en ging naar huis. Nadat Ravella uitstapte, reed Shakur Mercus naar het politiebureau aan de Wilhelminastraat waar hij in elkaar zakte en overleed.

Met de dood bedreigd

[quads id=1]

Enkele getuigen die eerder gehoord werden door de rechter verklaarden dat Ravella H. het slachtoffer met de dood bedreigde. De benadeelde zou ze hebben verteld dat de verdachte hem van kant wilde maken, omdat hij hun relatie had stopgezet. Hij werd bespioneerd door de verdachte die hem duidelijk maakte dat zij iets van plan was.

[quads id=1]

Shakur Paramaribo

Hij had haar geslagen

De beklaagde zei dat de getuigen een verkeerd beeld over haar hebben. Het gaat volgens haar slechts om een woordenwisseling die verkeerd afliep. Ze vertelde de rechter dat zij geslagen werd door het slachtoffer. Hierop zou ze woedend gereageerd hebben door hem te steken met een mes.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.