Video – Komt er een einde aan gratis Facebook voor Digicel Suriname klanten?

digicel Suriname

Suriname ~ Klanten blijven Digicel trouw. Ik dacht dat er geen einde zou komen aan gratis Facebook. Ik was daarom echt verbaasd toen ik een sms-bericht kreeg dat hiermee wordt gestopt.”

[quads id=1]

Digicel Suriname

Dat zegt Gilliano Moekaram die een jaar terug speciaal voor Digicel koos om gebruik te kunnen maken van de speciale Facebook-service. Klanten konden zonder data te hoeven aanschaffen op het sociale media netwerk. Dinsdag kreeg Moekaram het bericht dat de volgende dag die service zou stoppen. “Wat gebeurt er met Digicel, dacht ik.

[quads id=1]

Gratis bellen
digicel Suriname
Dit smsje zouden bepaalde klanten hebben gekregen

Ik kon door gratis Facebook met messenger bellen naar familieleden en vrienden en had hiervoor geen beltegoed nodig.” Hij hoopt dat dezelfde actie spoedig wordt heringevoerd. “Digicel wanneer weer?”, vraagt hij zich af. Moekaram heeft nog niets gemerkt van de nieuwe actie die het bedrijf heeft aangekondigd. Echter, de jongeman blijft trouw aan het telecommunicatiebedrijf. “Ik duim dat het met iets groots komt, dan kunnen we misschien de gratis Facebook vergeten.”

Gratis Facebook

[quads id=1]

Ook Aartie Poeran wil weten wat in de plaats komt van de Facebook-actie. Ook voor haar was dát enkele jaren terug de directie aanleiding om een mobiele telefoon van Digicel aan te schaffen. “Ik voel me bedrogen, omdat Digicel ons nooit heeft gezegd dat het om een tijdelijk promotie ging”, reageert ze.Poeran toont het sms-bericht dat ze maandag van de telecomprovider ontving: “Gewaardeerde klant, de gratis Facebook-promotie eindigt op 14 november. We hopen dat je hebt genoten. Houd je gereed voor de volgende grote promotie van 15 november”, staat in het bericht.

Elk moment stoppen

Echter, Maliasa Kwakoe heeft niet gemerkt dat die service bij haar is gestopt, ondanks ze dat op sociale media heeft vernomen. Ze is wel in ongewisse. “Ik duim dat ze hiermee doorgaan, maar ik verwacht ook dat elk ogenblik de gratis Facebook zal stoppen”, zegt Kwakoe. Ook zij voelt zich misleid door het telecommunicatiebedrijf.

[quads id=1]

Niet vaak beltegoed kopen

Ze is er zeker van dat de actie een hele tegemoetkoming was voor personen die niet vaak beltegoed kunnen kopen. “Ik hoef geen internet te hebben om iemand te chatten en dat is een hele grote hulp.”

Vragen van de krant, die vanaf dinsdag aan woordvoeder Eugenie Haynes van Digicel zijn verstuurd, bleven tot het ter perse gaan van deze editie onbeantwoord.

In het begin was iedereen erg enthousiast. Bekijk de video daarvan:

Foto videostil
Geschreven door Gilliamo Orban
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.