Overleden – Onze dappere dochter en zus Jhoonie Wondel gehuwd Haaenen ~ Suriname

0

Suriname,

Overleden 

Onze moedige en dappere zus

Jhoonie Nadia Wondel

Gehuwd Haaenen

op de leeftijd van 61 jaar

Namens de ouders Runia en Ernest Wondel, zussen, broers,  nichtjes en neefjes

Rust in vrede lieve Jhoonie we zullen je nooit vergeten

Meer informatie volgt nog

overleden Paramaribo
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u zelf een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.

Comments are closed.