Meisje overleden nadat ze haar telefoon in bad liet vallen ~ Buitenland

telefoon overleden

Meisje (17) geëlektrocuteerd door telefoon in bad. Een tragisch ongeluk in Frankrijk heeft een 17-jarig meisje het leven gekost. Ze liet haar telefoon vallen terwijl ze in bad zat en werd zo geëlektrocuteerd.

[quads id=1]

Telefoon gevallen

Het slachtoffer werd dinsdagmiddag gevonden door haar moeder. Die sloeg groot alarm, maar alle hulp kwam te laat. Het meisje overleed ter plaatse.

[quads id=1]

Verlengsnoer

telefoon overleden

Volgens Franse media was de telefoon van het slachtoffer verbonden met een slecht functionerende oplaadkabel die met een verlengsnoer was aangesloten op een stopcontact buiten de badkamer. Een deskundige zegt dat het niet goed is om een telefoon met verlengsnoer in bad te gebruiken. Elektriciteitspunten mogen niet te dicht bij waterpunten worden geplaatst.

[quads id=1]

Ongeluk

De autoriteiten gaan ervan uit dat het incident in Outreau een ongeluk was. De dood van het meisje wordt niet verder onderzocht.

Het is vorig jaar ook in Amerika gebeurd. Bekijk hieronder de video waarin de ouders erover vertellen:

Bron: RTL
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.