Man in Suriname overleden na aanval Braziliaanse bijen

overleden Suriname

Suriname ~ Hierbij maakt de familie bekend dat 61-jarige Sardha Biharie gisteren is overleden in Suriname. Hij overleefde een aanval van Braziliaanse bijen niet.

[quads id=1]

Bijen Suriname

Een familielid zegt dat hij zijn kostgrondje aan het maaien was toen hij ineens werd aangevallen door de bijen. Hij overleed ter plekke. Dit gebeurde te Saramacca aan de Calcuttaweg rond 1600 uur ’s middags.

[quads id=1]

Ter plaatse overleden

Wij van FamilieNieuws wensen de familieleden heel veel sterkte met dit verlies

overleden Suriname
De overledene

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u zelf een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.
[quads id=1]