Bizarre video – Bus vliegt in brand in Suriname

bus Suriname

Suriname ~ Achterwiel lijnbus vatte vlam. De brandweer kreeg van de week iets over 09.00 uur een melding betreffende een lijnbus die in brand stond aan de Indira Gandhiweg ter hoogte van de politiepost Lelydorp in Suriname.

[quads id=1]

Bus in Suriname

Olton Pinas, brandweervoorlichter, zegt dat die lijnbus langs de weg was geparkeerd. Op een gegeven moment merkte de buschauffeur dat er vuur van uit de achterband kwam. Hij stapte uit en zag tot zijn schrik dat de achterbanden aan de ene kant in brand stond.

[quads id=1]

Band in brand

De brandweer was heel snel ter plaatse en kon erger voorkomen. De achterbanden zijn geheel afgebrand. De oorzaak is vooralsnog onbekend. Het onderzoek duurt voort. De politie zegt dat de bestuurder onderweg was naar een monteur. Op een gegeven moment zaten de remmen vast, met als gevolg dat een van de achterwielen vlam vatte.

Veel mensen maakten foto’s en video’s over het gebeuren. Bekijk hieronder een bizarre video ervan. Bus vliegt in brand:

[quads id=1]

Geschreven door Saskia Bandhan
[quads id=1]
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.