84-jarige man vlak voor zijn huis te Paramaribo beroofd

Supermarkt Paramaribo

Paramaribo ~ 84-jarige man beroofd aan de Kaffiludinstraat te Paramaribo. De politie van Nieuwe Haven kreeg donderdag omstreeks 11.45 uur een melding van een beroving aan de Kaffiludinstraat.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Volgens verklaring van de 84-jarige autobestuurder kwam hij kort voor de beroving thuis aan. Hij was doende de poort open te doen toen een witgelakt voertuig voor de inrit naast zijn voertuig stopte. Een persoon stapte uit die wagen en pakte een tas van het slachtoffer uit zijn voertuig.

[quads id=1]

Pakte de tas uit de auto

De 84-jarige man belette de verdachte, echter zonder het gewenste resultaat. De verdachte was fysiek sterker en verliet de plaats in het gereedstaande voertuig met medeneming van de tas. De buit betreft een tas inhoudend SRD 150 en persoonlijke spullen. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

[quads id=1]

politie Paramaribo
Voorbeeldfoto

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.