Video – Broers aangehouden voor vliegen drone over huis minister Getrouw ~ Suriname

Minister Suriname

Suriname ~ Broers aangehouden voor vliegen drone over huis minister Getrouw. De politie heeft twee broers aangehouden. De twee jongemannen van Braziliaanse afkomst lieten een drone vliegen over de woning van minister Stuart Getrouw van Justitie & Politie in Suriname.

[quads id=1]

Politie Suriname

Het duo is in verzekering gesteld voor deelname aan een criminele organisatie, het afluisteren met technisch hulpmiddel, gekwalificeerde diefstal en het plegen van voorbereidingshandelingen. Volgens hun advocaat is er niets dat de twee verkeerd hebben gedaan.

[quads id=1]

Deelname criminele organisatie

“Het vliegen met een drone is niet strafbaar”, zeg advocaat Michella Lau-Kerssenberg. De broers kennen minister Getrouw niet. Ze wisten niet eens dat hij in het huis woont waar hun drone over heen vloog. De broers wonen al ruim twintig jaar in Suriname.

[quads id=1]

20 jaar in Suriname

De laatste zes jaar was het hun gewoonte met drones bezig te zijn in Paramaribo Noord.

Bekijk hier de video erover:

Bron: ABC Online Nieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.