Video – 43-jarige Delano Derby (Della) is er niet meer. Morgen uitvaart in Amsterdam

overleden Amsterdam

Amsterdam,

Delano Derby (Della)

[quads id=1]

is er niet meer . Hij is vorige week op 43-jarige leeftijd overleden na een kort ziekbed. Hij maakte furore als speler van onder meer DWS, DWV en Team Suriname op het WK Nederland.

overleden Amsterdam

“Delano was een grote gangmaker. Met hem was het nooit stil, je wist altijd dat er lol was in de kleedkamer”, herinnert Ray Semmoh zich. Hij kent Derby ruim twintig jaar, vanuit het Kwaku Toernooi, en speelde met hem samen bij DWV, onder Ton Ojers. Daarvoor speelde de middenvelder bij DWS, waar hij begon met voetballen. Semmoh had hem ook nog onder zijn hoede bij FC Amsterdam en als laatst kwam Derby uit voor de veteranen van Real Sranang.
~Dingen van de dag~

Bekijk hier een video van hem:

[quads id=1]

Bekijk de gegevens omtrent de uitvaart in het beri-cht hieronder: Op vriendelijk verzoek van de familie: Een ieder die vrijdag 16 November komt begraven om uiterlijk 16:15 uur de begraafplaats in stilte te verlaten 🙏🏿 

[quads id=1]

overleden Amsterdam

 

Gerelateerde berichten:

Video – Voetballer Delano Derby overleden op 43-jarige leeftijd ~ Team Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u zelf een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.