Politiebericht ~ Politie stopt 16-jarige in Opa Doeli Paramaribo na meerdere inbraken

inbraak Suriname

Paramaribo ~ De politie van het ressort Flora te Paramaribo heeft in de late avond van vrijdag 9 november de 27-jarige Guillermo R. en de 18-jarige Ezechiël, K. aangehouden.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

De derde verdachte, de 16-jarige R. C. meldde zich op zaterdag 10 november aan op het politiebureau en is direct aangehouden. Dit drietal wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij inbraken in twee afzonderlijke woningen aan de Willy Cairostraat. De benadeelden van het ene huis, bestaande uit een boven- en benedenwoning, deden op zaterdag 27 oktober aangifte van inbraak in hun woningen.

[quads id=1]

Meerdere inbraken

Daarbij is uit de bovenwoning weg genomen een trolley inhoudende snoep, kaas en twee flessen Whisky. In de benedenwoning gingen de inbrekers er vandoor met een televisietoestel, lakens, sportschoenen en een matras.
De andere inbraak locatie is een leegstaande woning. De eigenaar, die vermoedelijk ergens anders woonachtig is, is nog niet achterhaald.

Ze hebben toegegeven

[quads id=1]

Na een ingesteld onderzoek kwamen de drie verdachten in beeld. Inmiddels hebben zijn hun betrokkenheid bij de inbraak in de bovenwoning toegegeven. Zij ontkennen iets van de inbraak in de benedenwoning af te weten.
Merkwaardig is dat de goederen die uit de benedenwoning zijn weg genomen terug zijn gevonden in het leegstaand huis.

Ze zijn opgesloten

inbraak Paramaribo

De drie verdachten zijn na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Vanwege de jeugdige leeftijd van R.C.is hij ondergebracht in het jeugdcellenhuis te Opa Doeli.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.