Politiebericht – Jongeman neergeschoten nadat hij de politie aanvalt met mes ~ Suriname

politie Suriname

Update. Video’s toegevoegd. Scroll naar beneden. Suriname ~ Messentrekker neergeschoten door de politie. Twee agenten van het politie station Waldeck te Nickerie in Suriname hebben gistermiddag, woensdag 14 november, een bromfietsbestuurder gestopt voor het rijden zonder valhelm op.

[quads id=1]

Politie Suriname

Terwijl zij bezig waren met het bekeuren van die bromfietser kwam de bij de politie bekende Akshay, M. op zijn bromfiets aangereden.

[quads id=1]

Bekende van de politie

Hij stopte en begon zonder enige reden tekeer te gaan tegen de agenten. De agenten sommeerden Akshay meermalen om zijn weg te vervolgen. In plaats daarvan trok Akshay op een gegeven moment een mes vanonder het zadel van zijn bromfiets tevoorschijn en viel de agenten daarmee aan.

Hij trok een mes

Een van de agenten trok zijn vuist vuurwapen en schoot Akshay in zijn linker onderbeen. Hij is vervolgens aangehouden en voor medische behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Akshay is inmiddels in verzekering gesteld en ligt onder politie bewaking in het ziekenhuis.

[quads id=1]

politie Suriname

In het ziekenhuis

Akshay, M. is een jongeman die vaker met de politie en met de justitie in aanraking is gekomen voor onder andere overtreding van de Wet Verdovende Middelen en diefstallen onder verzwarende omstandigheden.
Bekijk hier de video:

Ook de familie vertelt hun deel van het verhaal. Ze blijven erbij dat de jongen zonder enige reden geschoten is door de politie. Scroll de video naar voren:

Foto van Actionnieuws Suriname
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.