Foto’s – Mijn vriendin Xiomara is er niet meer ~ Paramaribo

overleden Paramaribo

Paramaribo,

“Hey Xio liever ie ready want december wo teke waka”
“Eeye meisje no spang december na orgi”
“Ok ma slaap lekker, droom zoet en ik houd van je kussjes mwaa”

[quads id=1]

“Zelfde en ik houd ok van j ma”

En vandaag krijg ik gewoon te horen dat jij

Xiomara Tobi

er niet meer bent💔Mijn xio, mijn Danitia is weg💔ik weet niet als ik men moet zeggen dat ik me zus of vriendin kwijt bent. Ik geloof niet dat mijn Xiomara er niet meer is😭💔😭Xio je zei me vaker Pam alles komt goed,ik weet dat mijn toekomst in God zijn handen ligt.Xio was dit je toekomst?😔😔heel veel samen gedaan en besproken,we had plans girl😔😭😭The #MQ had plans😭😭💔dit is niet wat we vorige week hebben afgesproken💔💔💔💔💔💔sorry maar xio i booko mi atie💔💔hopelijk ben ik aan het slapen en word ik heel gauw wakker,want dit is niet wat j me hebt beloofd😭😭😭😭💔💔💔💔my sister, my friend, my secret keeper and my girl is gone💔

Xio ben je echte weg? Xio fa wo doe anga a jonkuu baby fu yu di meke fika jaaso😭😭baby a kon sabi eng ma seefi, yu seefi a geniet feng seefi💔💔💔💔ik kan geen r.i.p zetten bae😭😭😭💔💔💔May heaven be open for your sake my love❤Pami houd van je mijn, Xiomara Tobi ❤❤❤❤❤❤❤❤❤👭🏾👭🏾👭🏾👭🏾MQ4L❤😔💔

~ Pamela ~

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u zelf een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.

[quads id=1]