Vrouw met tweeling in buik doodgereden. Chauffeur nog steeds spoorloos ~ Paramaribo

overleden Suriname

Paramaribo ~ Verkeersdode was 4 maanden in verwachting van tweeling. Verdachte nog steeds voortvluchtig. De verkeersunit van regio Paramaribo is nog steeds bezig met de opsporing van de voortvluchtige autobestuurder.

[quads id=1]

Verkeer Paramaribo

Degene die de 37-jarige voetganger, Alba Javinde-Montana, op donderdag 8 november heeft aangereden. Als gevolg van de opgelopen verwondingen is zij op vrijdag 9 november, een dag na de aanrijding, in het ziekenhuis komen te overlijden. Zij werd in Mariestraat onderschept door een personenauto. De autobestuurder liet haar in hulpeloze toestand achter. Dit slachtoffer was 4 maanden in verwachting van een tweeling.

[quads id=1]

Zwanger van tweeling

De ingeschakelde politie trof het slachtoffer op de weg aan. Zij was toen al niet aanspreekbaar. Volgens een getuige liep de vrouw aan de uiterste linkerzijde van de Mariestraat. De voetganger liep vanuit de Kwattaweg richting van de Sohawanweg te Paramaribo, toen zij door een donkergroene Toyota Starlet, die uit de tegenovergestelde richting kwam, werd aangereden. De bestuurder is na het ongeval doorgereden.

[quads id=1]

Voertuig gevonden

Dit voertuig is aan de Van Idsingastraat onbeheerd aangetroffen. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Eerdere berichten:

Politiebericht – Jonge vrouw dodelijk aangereden te Paramaribo. Veroorzaker rijdt weg

 

Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.