Video – Baby met keizersnee gehaald uit vermoorde moeder ~ Engeland

Engeland baby

Video – Acht maanden zwangere Indiase vrouw met kruisboog gedood in Engeland: Baby met keizersnede gered. Een aanval met een kruisboog heeft in de hoofdstad Engeland het leven gekost aan een hoogzwangere vrouw.

[quads id=1]

Vrouw uit Engeland

Haar kind kon met een keizersnede worden gered. De pijl zou het ongeboren kindje maar net hebben gemist, bericht de krant in Engeland. Het slachtoffer was acht maanden zwanger. Slachtoffer Sana Muhammad (35) is volgens haar echtgenoot neergeschoten in haar huis.

Bijzijn van kinderen

Dat gebeurde in het bijzijn van haar vijf kinderen. De man van Muhammad vertelde dat hij een doos ging wegzetten in de schuur en daar plots oog in oog stond met een man met een kruisboog. Die achtervolgde hem vervolgens de woning in. “Mijn vrouw was daar de afwas aan het doen. Ik schreeuwde: rennen, rennen, rennen”, vertelde de 42-jarige man. “Hij schoot haar neer.

[quads id=1]

Voor mij bedoeld

Ik kan de gedachte niet van me afzetten dat ze is geraakt door een pijl die voor mij was bedoeld.” De politie kon de dader ter plekke aanhouden. Het gaat vermoedelijk om de ex van het slachtoffer. De vrouw overleed in het ziekenhuis. Haar zoontje kreeg de naam Ibrahim. Zijn toestand is stabiel, bericht de BBC.

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.