Politiebericht – Video en foto’s. Hoge vlammen nadat tankwagen omvalt ~ Suriname

brand Suriname

Suriname ~ Benzine tankwagen vat vlam. De politie van het ressort Calcutta te Suriname kreeg vanmorgen, maandag 12 november, de melding binnen dat aan de Oostwest verbinding, ter hoogte van kilometer 66, een tankwagen in brand stond.

[quads id=1]

Brand Suriname

De wetsdienaren gingen op onderzoek uit en bij aankomst op de locatie werd de 33-jarige tankwagenbestuurder met schaafverwondingen aangetroffen. Hij verklaarde dat hij vanuit Paramaribo reed richting Nickerie. Dat de wagen opeens zigzag begon te rijden waardoor hij de controle over de wagen verloor. Dat het voertuig op de linker berm langs de weg terecht kwam en kort daarna omkantelde.

[quads id=1]

Vatte vlam

Vervolgens dat de wagen vlam vatte. Dat het hem gelukt is uit het voertuig te kruipen en zich in veiligheid te brengen. Per ontboden ambulance is de bestuurder afgevoerd naar de RGD politie te Calcutta om medisch behandeld te worden. Hij is niet zwaar gewond geraakt.

[quads id=1]

Geldig rijbewijs

Deze bestuurder is in het bezit van een geldig rijbewijs. Het is de brandweer gelukt om het vuur te blussen. Elektrische bedradingen en een deel van de weg zijn beschadigd geraakt.

Bekijk hier de video erover:

Foto’s van Sergio Ho-Asjoe
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.