Video – WIREN. Een nieuwe Surinaamse speelfilm, binnenkort in TBL Cinemas Suriname!

film Suriname

Suriname ~ Op 10 december 2018 gaat WIREN, een Surinaamse speelfilm, in première in TBL Cinemas Suriname! Bekijk nu de officiële trailer en stap in de wereld van de dove Wiren, die ondanks zijn beperking opkomt voor zijn rechten.

[quads id=1]

Speelfilm uit Suriname

Wil je aanwezig zijn op de première en de film meemaken samen met de cast en crew die zich de afgelopen 2 jaar hebben ingezet voor dit project? Ben je benieuwd waar Ivan Tai-Apin met zijn 30 crewleden, 40 acteurs en meer dan 800 figuranten zolang aan gewerkt hebben?

10 december

[quads id=1]

Hou dan deze Facebook pagina in de gaten waar wij binnenkort meer gaan bekendmaken over de première op 10 december en de reguliere voorstellingen daarna.

Ook doneren?

film SurinameWil jij ons nog helpen, stuur ons dan nu een berichtje of doe een donatie op een van de rekeningen van “Wiren de speelfilm” te storten bij de Surinaamse Postspaarbank:
SRD rekno.: 403.000.222
USD rekno.: 403.000.223
EUR rekno.: 403.000.224

Wil je een bijdrage leveren vanuit het buitenland? Neem dan contact met ons op via deze pagina.

[quads id=1]

Grote dank aan onze sponsoren en donateurs die geholpen hebben zo ver te komen, in het bijzonder: Stichting Staatsolie Foundation for Community Development, Telesur, Zajofa N.V. Party Rental & Stage Productions, Assuria Verzekeringen, De Surinaamse Postspaarbank, The GripBusters, Mozart Security Services, Optiek Ninon, Vsh Shipping Page, ApuraNetworks, Ineffable N.V., SCD N.V., Suriname sky farmers, Kleur Enzo, Torarica Group of Hotels, Surinam Airways (Official), BNETS NV, Datasur.

Video bekijken

Bekijk hier de trailer:

[quads id=1]

Voor meer informatie. Bekijk de Facebook pagina.

Gerelateerde berichten:

Video – Nieuwe Surinaamse Horror film binnenkort in première

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.