Video – Overleden – Mijn vriend Johnny de Miranda. De legendarische zanger uit Suriname

0

Suriname ~ Op 11 november is hij ons voorgegaan: Johnny de Miranda, een rasechte muzikant en entertainer uit Suriname die sinds de jaren ’50 tot zijn heengaan op zijn eigen unieke manier ons heeft laten genieten van fantastische Surinaamse muziek op het hoogste niveau.

Muziek uit Suriname

Op zijn 85e stond hij nog fier op het podium en bracht de uitverkochte Anthony Nesty Sporthal aan het zingen en swingen !!! Behalve zanger was Johnny ook een goede saxofonist, bassist en pianist en heeft hij zijn talenten vaak mogen delen met de allergrootsten uit de Surinaamse showbiz.

RIP

Hij laat ons een groot arsenaal van heerlijke liedjes na die onze mooie herinneringen aan hem levendig zullen houden. Johnny…..Rest in Peace…..

~ Henk van Vliet ~

Bekijk hier de video’s van Johnny:

overleden Suriname

Johnny samen met vriend Henk

 

Comments are closed.