Overleden – 43-jarige Clyde Lisse uit Paramaribo

overleden Paramaribo

Paramaribo,

Eens wordt de sterke rots vergruisd, en ’t hoogste gebergte stort in
maaar zijn gena verbond met u, oprechten,wankelt niet.

Overleden

Clyde Lisse

[quads id=1]

In de leeftijd van 43 jaar
Geboren 6 februari 1975 – Overleden 6 november 2018

Op woensdag 14 november 2018 wordt Clyde begraven. Van 1430 uur tot 1500 uur is er gelegenheid tot het nemen van afscheid aan huis van de overledene aan de Mastklimmenstraat no 14 te Paramaribo.

Daarna vertrekken we naar de RK kerk aan Schietbaanweg. ( Dat is een zijstraat van de Tourtonelaan in Paramaribo) Daar krijgt u om 1530 uur tot 16oo uur gelegenheid tot het nemen van afscheid. De rouwdienst start om 1600 uur tot 1645 uur waarna Clyde om 1700 uur gebracht zal worden naar zijn laatste rustplaats

Er wordt op dinsdag 13 november 2018 een singineti gehouden aan huis van de overledene aan de Mastklimmenstraat no 14 te Paramaribo

Namens de families Lisse en Bartess

[quads id=1]

overleden Paramaribo
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u zelf een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.