Foto’s – Drieling van ’s Land Hospitaal Paramaribo is lekker thuis ~ Suriname

Suriname ~ Drieling inmiddels thuis. Alsof ze aanvoelden dat ze zich eindelijk bij hun thuisgenoten gaan voegen, lieten de twee oudste van de drieling Dinge-Pobosie zich inpakken en vertroetelen.

[quads id=1]

Ziekenhuis Suriname

Na 6 weken sinds de geboorte en hun verblijf op de Couveuse konden Marcelo en Modric eindelijk ‘bye bye ‘s Lands Hospitaal’ ervaren. Eerder was de jongste van de drie, Isco, al flink genoeg om ontslagen te worden.

[quads id=1]

Met mama Naomi en papa Mikosabi groetten ze nog het personeel van de Couveuse afdeling en bedankten voor de goede zorg.

Gezin van 7

Het gezin bestaande uit 7 personen (Jerry van 3 en Isabel van 1) is nu wel dringend aan een woning toe om bij elkaar te zijn zodat de kinderen samen opgroeien.

[quads id=1]

Meerdere donaties

De familie heeft uit het land meerdere donaties ontvangen. Ook Subisco doneerde aan drieling Dinge. Zo mochten ze een partij spullen uit handen ontvangen van de Subisco-vertegenwoordiger. De ouders zijn ingenomen met de spullen die voorzien in de behoefte die de dagelijkse verzorging van de drieling met zich meebrengt.

Bekijk hier de foto’s:

[quads id=1]

Bron: ’s Lands Hospitaal
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.