Criminelen stelen Euro 30.000, USD 10.000 en SRD 20.000 van gezin in Suriname

kluis Suriname

Suriname ~  Forse geldbedragen in valuta en SRD uit kluis weggenomen. Een gezin aan de Commissarisweg te Suriname is vrijdagavond zwaar benadeeld.

[quads id=1]

Gezin in Suriname

Criminelen hebben de woning van dit gezin overhoop gehaald en hebben uit een kluis Euro 30.000, USD 10.000 en SRD 20.000 weggenomen. Dagblad Suriname heeft in verband met het onderzoek gesproken met ene Reshma. Zij is de dochter van de benadeelde. Volgens Reshma waren zij rond 20.00 uur van huis vertrokken en kwamen rond 22.00 uur thuis aan.

[quads id=1]

Binnen 2 uur

Tot hun schrik zagen zij dat hun woning compleet overhoop was gehaald. De benadeelde is snel naar zijn kamer geweest om te controleren of de kluis veilig was. De kluis was geforceerd en daaruit hebben de daders al het geld en waardevolle sieraden weggenomen. Volgens Reshma had haar moeder sieraden ter waarde van SRD 30.000 in de kluis bewaard. De politie werd ingeschakeld en heeft de aangifte opgenomen.

[quads id=1]

kluis Suriname
Voorbeeldfoto van een kluis met geld
Aangifte gedaan

De daders hebben enkele shutterglazen gelicht en het traliewerk geforceerd. Via die ontstane opening verschaften de daders zich toegang tot het pand. De politie is bezig de inbrekers op te sporen. Er zijn vooralsnog geen aanhoudingen verricht. Volgens Reshma wonen zij langer dan 38 jaren op het adres en hebben zijn nooit eerder zoiets meegemaakt.

Met alles weggegaan

Ze gaf aan dat de rovers ervandoor zijn met alles wat haar vader in het leven had verdiend. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Geschreven door Saskia Bandhan

[quads id=1]

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.