Video – Al 452 moorden in Trinidad. Hoogzwangere vrouw deze week doodgeschoten

overleden Trinidad

Trinidad en Tobago is genoemd als het 12e meest gevaarlijke land ter wereld, volgens een artikel van Business Insider.

Criminaliteit in Trinidad

Volgens het bericht zorgt Trinidad en Tobago samen met landen als Venezuela, Jemen, Jamaica en Colombia voor de hoogste misdaadcijfers ter wereld. Klik voor het volledige artikel hier:

Tiener vermoord

Dit is een paar dagen geleden gebeurd is Trinidad: Een hoogzwangere tiener en haar vriend werden vermoord in een auto. Bewoners hoorden geweerschoten.

overleden Trinidad
Danielle Yearwood and Ricardo Daloo foto uit Newsday Trinidad
Baby redden

Familieleden van de vermoorde tiener Danielle Yearwood zeggen dat ze de politie smeekten om hun zwangere zuster naar het ziekenhuis te brengen om te proberen haar ongeboren baby te redden. Ze zou naar verwachting volgende week bevallen.
Ze waren toevallig net terug van een echo onderzoek.

Verdrietige zus

Haar zus  vertelde dat ze rond 16.00 uur thuiskwam, maar haar zus niet zag. (zie video). “Ik herinnerde me dat ze me vertelde dat ze samen voor een echo weggingen.”

“Ik probeerde haar de hele tijd op haar mobiele telefoon te bellen maar kwam er niet doorheen. Het was heel hartverscheurend. ” Joseph zei dat ze de politie smeekte om haar zus naar het ziekenhuis te brengen om haar kind te redden, maar ze kreeg te horen dat het te laat.

Te laat

“Danielle moest volgende week bevallen, dus dat was bijna een voldragen baby. Ik weet zeker dat ze hem nog wel konden redden. Danielle en haar baby zijn samen in 1 kist begraven. Scroll naar beneden om de foto te zien. Let op. Foto kan schokkend overkomen

Diezelfde dag waren er meerdere moorden in Trinidad. Net zoals elke dag. Inmiddels is voor dit jaar het aantal moorden al opgelopen naar 452.

Bekijk hier video’s erover:

Trinidad overleden
Foto van Sherwyn Lawrence

Bron: newsday.co.tt & loopcayman
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.