Man overleden tijdens bedrijfsongeval ~ Suriname

Opzoek Stieven Crook Hovenburg

Suriname ~  Arbeider tijdens werkzaamheden verongelukt. De 54-jarige Pedi Winiman is op donderdag 8 november tijdens werkzaamheden op de Oost-West verbinding ,ter hoogte van de Rikanaubrug in het district Marowijne te Suriname, verongelukt.

[quads id=1]

Arbeider in Suriname

De politie van het ressort Moengo in Suriname deed na een telefonische melding dat een arbeider met een walsmachine in een goot was gevallen de locatie aan. Bij aankomst werd het slachtoffer langs de weg aangetroffen. Hij vertoonde geen teken van leven. Een ingeschakeld arts stelde de dood vast.

[quads id=1]

Politie Moengo

Onderzoek wees uit dat Pedi arbeider was van UCC en op de locatie was voor werkzaamheden. Hij bestuurde een walsmachine en was bezig langs de weg de greppels dicht te stampen waarin kabels waren gelegd. Pedi moet te dichtbij een verlaging zijn gekomen, waardoor de walsmachine omkantelde en in de langs de weglopende goot belandde.

Gesprongen

[quads id=1]

overleden Suriname

Pedi moet vermoedelijk uit de walsmachine zijn gesprongen, waardoor die op hem terechtkwam. Andere arbeiders die op dat moment voorbijkwamen schoten hem te hulp en bevrijdde hem van onder de machine. Uitwendig vertoonde zijn lichaam geen zichtbare letsels.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is het lijk van Pidi, door de politie, afgestaan aan de nabestaanden.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.