Politiebericht – Jonge vrouw dodelijk aangereden te Paramaribo. Veroorzaker rijdt weg

overleden Suriname

Paramaribo ~ Voetganger na aanrijding overleden: veroorzaker doorgereden. De 37-jarige voetganger Alba Montano gehuwd Javinde is in de avond van donderdag 8 november door een personenauto aan de Mariestraat te Paramaribo ter hoogte van pand no. 17 aangereden.

[quads id=1]

Voetganger te Paramaribo

De autobestuurder is na de aanrijding doorgereden en liet het slachtoffer in hulpeloze toestand achter. De politie van het ressort Munder kreeg via de Centrale Meldkamer de melding dat een vrouw op bedoelde straat is aangetroffen en niet aanspreekbaar was. Bij aankomst op de plek werd Alba met zicbtbare letsels aangetroffen.

[quads id=1]

AZP Paramaribo

Per ontboden ambulance werd zij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar zij ter observatie werd opgenomen. In de vroege ochtend van vrijdag 9 november overleed zij in de ziekeninrichting.

Chauffeur is doorgereden

Volgens verklaring van een getuige liep Alba aan de uiterste linkerzijde op de Mariestraat. De voetganger liep vanuit de Kwattaweg naar de richting van de Sohawanweg toen zij door een donker groen gelakte Toyota Starlet die vanuit de tegenovergestelde richting kwam, werd aangereden. De autobestuurder is na de aanrijding doorgereden.

[quads id=1]

Verkeersbarometer gestegen

De veroorzaker is nog voortvluchtig. De politie van het ressort Munder is belast met het onderzoek. Het ontzielde lichaam van Alba is na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Met het overlijden van dit verkeersslachtoffer staat de verkeersbarometer landelijk op 67.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.