Overleden – De altijd vrolijke Osira Jeroe ~ Paramaribo

overleden Paramaribo

Paramaribo,

Ik schrik me ff kappot als ik vanochtend opsta en dit bericht lees. Wawwww OSIRA DIT GELOOF IK NOG STEED NIET. ALA DENG BOENG SMA E DEDE. Dus die lift van laatst was afscheid nemen ai bah. Te goed mens was je.

[quads id=1]

Die smile op je gezicht zal ik herinneren.
RIP LIEF KIND.

Overleden

Osira Jeroe

Ze werkte voor Digicel Paramaribo

~ Vanke ~

[quads id=1]

Overige informatie volgt nog

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u zelf een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.