Overleden – De altijd vrolijke Osira Jeroe ~ Paramaribo

overleden Paramaribo

Paramaribo,

Ik schrik me ff kappot als ik vanochtend opsta en dit bericht lees. Wawwww OSIRA DIT GELOOF IK NOG STEED NIET. ALA DENG BOENG SMA E DEDE. Dus die lift van laatst was afscheid nemen ai bah. Te goed mens was je.

Advertisements

Die smile op je gezicht zal ik herinneren.
RIP LIEF KIND.

Overleden

Osira Jeroe

Ze werkte voor Digicel Paramaribo

~ Vanke ~

Advertisements

Overige informatie volgt nog

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u zelf een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.