Overleden ~ Apostel Patrick Tulsie en Apostel Tim Manning bij ongeval in Suriname

0

Suriname,

Met diep leedwezen maakt Apostel Irma Gimith het tragisch overlijden bekend, van de dierbare vrienden van Bribi Ministries International, Apostel Patrick Tulsie uit Guyana en Apostel Tim Manning uit New York.

Het ongeval gebeurde op de weg van Saramacca te Suriname, omgeving Carl Franscoise. Wij geloven dat u samen met ons de nabestaanden in gebed gedenkt.

Komende week zal er een gelegenheid zijn om afscheid te nemen van Apostel Tulsie tijdens de afscheid dienst hier Bribi Ministries International Suriname. Houd u onze pagina in de gaten voor verdere informatie. God zegen.

overleden Suriname

Gerelateerde berichten:

Politiebericht ~ 2 buitenlanders overleden in het verkeer in Suriname (extra informatie)

Bron: Bribi Ministries International
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u zelf een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.

Comments are closed.