Video – Vliegtuig met 128 inzittenden crasht op airport Guyana. 6 gewonden

vliegtuig Guyana

Guyana ~ Een fly Jamaica lijnvliegtuig stortte vanmorgen vroeg neer op de Cheddi Jagan International Airport, in Guyana

[quads id=1]

Vliegtuig Guyana

Zes personen raakten gewond en haastten zich naar het Diamond Regional Hospital. “Ze zijn allemaal stabiel en ze worden nader onderzocht”, zei minister van Openbare werken, David Patterson. Er zijn meerdere gevallen met lichte verwondingen. “Geen meldingen van gebroken botten of zo,” zei hij.

Voor familieleden die meer informatie willen zijn er nummer beschikbaar. + 592-261-2281 en + 592-600-7022

Wat is er gebeurd?

[quads id=1]

Na een aantal minuten in de lucht keerde het vliegtuig, dat op weg was naar Canada, terug vanwege technische problemen en crashte. Er waren 118 volwassenen en twee kleuters aan boord evenals acht bemanningsleden bestaande uit zes van Guyana en twee uit  Jamaica.

Vlucht vertrok om 2:10 AM en om 2:21 AM gaf de piloot aan dat er een hydraulisch probleem was en hij vroeg toestemming  om terug te keren en dat deed hij.

Iedereen veilig

[quads id=1]

vliegtuig GuyanaOp dit moment zijn we van mening dat alle 118 passagiers en 8 bemanningsleden veilig zijn. We bieden lokale hulp en zullen verdere informatie vrijgeven zodra deze beschikbaar is. Aldus de woordvoerders.

Kijk hier voor meer informatie

Bekijk hier de video ervan. Er wordt duidelijk aangegeven wat er is gebeurd:

[quads id=1]


Bron: http://demerarawaves.com
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.